GRS Recycled Cotton PromoBag Plus (180 g/m²) ryggsekk

Velg Variant

GRS Recycled Cotton PromoBag Plus (180 g/m²) ryggsekk

WoW! Ryggsekk laget av blandet, 52% resirkulert bomull og 13% resirkulert polyester (180 g/m²). Med trekksnorer og håndtak. GRS-sertifisert. Totalt resirkulert materiale: 65%. Kapasitet ca. 8 liter. Velg dette produktet, og velg det for holdbar bomull. Said katoen er resirkulert. Dermed kan fargen per produkt variren.


Pris 36,40 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Merking
Produktfarge

Blå


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   
   ee@voru.no



Artikkelnummer 365530
Material Resirkulert bomull
Lengde 38 cm
Høyde 42 cm
Vekt 108 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Lagersaldo 4344 st i lager
Kommande 3000 st den 29-10-2024